Kent och Ellen

Our Place in Space

Nashville, Tennessee

Dagen började i The Great Smokey Mountains. Varför de fått ett sådant namn är inte ett dugg svårt att förstå.

06_01_DCS_0438_smokey_60x397

Molnen går i höjd med broräckena och det gör grönskan otroligt kraftig. Vägen vindlade sig vackert genom ett slående landskap.

Efter cirka fem timmars bilåkning (som bara tog fyra eftersom vi vunnit en timme i en tidszonsförflyttning) har vi nu kommit fram till Nashville.

D1_Nashville

Thor liknade Nashville vid Venedig "Det ser ut så som man föreställer sig". Och det gör det på något vis!

06_05_DCS_0488_promenad_600x397

Vi noterade också att kontrasterna i stan är stora. Detta är korsningen Broadway/5th Avenue. Till vänster i bild ses typiskt tänkt Nashvillearkitektur. På andra sidan 5th Avenue ligger Nashville Predetors hemmaplan, där Peter Forsberg spelat ett antal hemmamatcher. Det är allt annat än typiskt: Ishockey och Nashville hör ihop lika mycket som Ryssland och godtemplare.

06_03_DCS_0463_promenad_600x397

Precis mitt emot arenan ligger en bar som heter Legends. Det såg trevligt ut så vi gick in.

06_04_DCS_0473_promenad_600x397

Det var bättre än "trevligt" - mycket bättre! Det var åtminstone inihelvete bra! Ellen och skribenten kunde återigen visa talanger när det gäller att insupa miljö. Det här gänget spelade fantastiskt och vi trivdes lika bra.

Efter det som i skrivande stund är en kort andhämtningspaus på hotellet går vi tillbaka till den här miljön i kväll.

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.