Kent och Ellen

Our Place in Space

Race Day One

Tidig uppstigning och möte vid frukosten klockan sju. Frukosten intar vi i hotellfoajen och består av ganska blaskigt kaffe, mycket svag apelsinsaft föreställande apelsinjuice, croissanter, rostat bröd, jordnötssmör och jordgubbssylt. Allt serverat på papperstallrikar och med plastbestick.

Efter frukosten samlade vi ihop oss och åkte vi till banan. Den ligger löjligt nära hotellet. Vi går ca 200 meter till en tunnelbanestation och åker en (en enda) station. Sedan promenerar vi i en kvart så är vi vid våra platser på läktare 11, det vill säga vid den sk Senna-kurvan. Det är vid depåutfarten så det finns goda förutsättnigar för att få se lite "action". Idag såg vi till exempel Alonso snurra där två gånger där. Sista gången tvingades han kliva ur.

montreal-f101

Vid fyratiden var aktiviterna slut vid banan, varför vi gick ut på stan för att få något i våra hungriga magar och törstande strupar. Det blev italiensk. Det passar ju bra på Sveriges nationaldag...

Då vi kom tillbaka till hotellet var - vilket jag befarade - inte alls vår luftkonditionering lagad. I morgon väntar vi en tryckande hetta, så om den inte funkar i morgon vidtar vi stridsåtgärder.

 

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.