Kent och Ellen

Our Place in Space

Boston

I strålande morgonsol åkte vi i morse från Cape Cod till Boston.

karta03

Det är en resa på knappt två timmar. Vi anlände på tok för tidigt till hotellet, men vi frågade om vi fick ställa in våra väskor någonstans, så att vi skulle kunna ta bilen in till själva stadskärnan. (Vårt hotell är jättefint, men det ligger lite för långt från centrum för att man ska kunna promenera.) Men dom gjorde det bättre än så: Vi fick ckecka in. Skickligt folk finns det i Boston!

Boston spelade under det Amerikanska frihetskriget en viktig roll. Till minne av detta har de skapat något som de kallar The Freedom Trail. Det är en promenad genom staden mellan ett stort antal under frihetskriget viktiga byggnader och platser. Den har vi idag vandrat.

boston-freedomtrail

Promenaden är pedagogiskt utmärkt med en röd linje. Skickligt folk finns det i Boston!

En motgång måste rapporteras: Hela kvällen efter vår promenad blev Ellen liggande med smällande huvudvärk. Allting talar för att det var vätskebrist i samband med promenad i gassande sol.

 

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.