Kent och Ellen

Our Place in Space

Sista stoppet: Örebro

Från Mora till Malung är det inte långt. Det tar ungefär en timme, men vi gjorde en liten omväg så det tog två. Väl i Malung spenderade vi en stor mängd pengar på skinnjackor. Tillräckligt för att hålla bygdens skinnindustri under armarna i ytterligare nåt år eller två - tror vi, i alla fall åkte vi därifrån cirka två timmar senare än tänkt och betydligt skuldsatta. Men glada.

I skrivande stund är vi framme i Örebro vilket är vårt sista stopp innan vi kommer hem. Efter att för två dagar sedan vaknat till en morgon då kvicksilvret knappt orkade upp till tvåsiffrigt känns det befriande att vi i kväll suttit i shorts och kortärmat på en supermysig uteservering.

601 IMG 0117
602 IMG 6074

Vi har för övrigt noterat att vår resrutt varit smått poetisk. Vi åkte hemifrån norrut på Kustvägen. I Umeå bytte vi riktning och åkte på Blå vägen. Därefter har vi i två dagar kört på Vildmarksvägen. Efter det har vi av och till åkt på Inlandsvägen. En liten bit har vi åkt på Wasaloppsvägen för att senare köra Kultur- och måltidsvägen. Och i morgon då vi åker hem blir det såklart till att åka på Hemvägen.

603 IMG 6065

Herr och fru Sandås tackar för att ni velat följa oss på vår lilla rundtur.

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.