Kent och Ellen

Our Place in Space

Mot Norrland

Mycket är annorlunda denna sommar. Faktiskt har det varit mycket annorlunda i stort sett hela året. Något som så klart alla har märkt och känner av. För den lilla familjen Sandås är konsekvensen (beträffande sånt som sker i den här spalten) att vår långweekend i Rom inte blev av och att det i år inte blir någon utlandssemester.

Vi har funderat ett tag på hur vi ska tackla detta och kommit fram till att under nuvarande påbud från myndigheterna får vi helt enkelt resa i Sverige. För det är ju fortfarande tillåtet. Så det blir en bilsemester i år, och denna gång i en helt ny riktning, nämligen norrut. Skribenten har länge varit motståndare till denna färdriktning sommartid, mest på grund av alla mygg som finns därstädes. Men han har tagit åt sig av goda argument från vänner, bekanta och ...andra mycket närstående.

Vår plan är att vi kör längs kusten i tre dar, därefter svänger vi in i landet och ser oss omkring bland berg, dalar, vattenfall, myrar och annat vi kan tänkas få syn på. Vi vänder sedan söderut utan att ha någon speciell färdväg annat än att den så småningom ska leda oss hem.

Desutom är planen att vi ska skaka liv i den resedagbok som finns på den här webbplatsen. Helt säkert kommer små blänkare även på Facebook men vi hoppas få till en liten berättelse likt de andra på denna plats. Håll till godo. :)

Till alla tjyvar och banditer vill gärna framföra att Jocke och Josefine kommer att bo i vårt hus då vi är borta. Så kriminella element göre sig ej besvär!

Än en gång: Väl mött bland våra obervationer bortom dasset! 

 

Hallingsafall

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.