Kent och Ellen

Our Place in Space

Medelhavskryssning 2014

Det stolta skeppet Liberty of the Seas kommer den 29 juni att från hamnen i Barcelona föra oss ut över Medelhavet. Då vi inte befinner oss ombord kommer vi i tur och ordning att besöka Marsielle, Monaco, Pisa, Rom och Neapel. Samtliga platser är för oss helt nya, så det kommer att bli mycket intressant.

Då internettillgången nog får ses som väldigt oberäknelig kommer uppdateringarna att följa samma mönster och bli väldigt sporadiska, om det blir några alls. Om så skulle bli fallet laddar vi upp bilder och observationer då vi kommer hem. Men vem vet, kanske något kommer att noteras på Facebook då vi befinner oss på landbacken. 


Eftersom vi i praktiken varit utan internet under hela resan och bara sporadiskt haft tillgång till Facebook skrivs våra observationer i efterhand. Med lite tur kommer det ändå att verka som om vi skriver live. :)

LIBERTY OF THE SEAS

 

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.