Kent och Ellen

Our Place in Space

Formel 1 2014 - Spa

En av årets höjdpunkter närmar sig: Formel 1-resan. Det är kanske mycket sagt att det är en årlig tradition att åka och se Formel 1 live - men nästan. I år ska vi i alla fall åka och se det lopp som körs på den längsta banan, vilket alltså är Belgiens Grand Prix på Spa-Francorchamps. Under lördag och söndag kommer vi att sitta strax efter första kurvan, La Source, och ha full kontroll på Eau Rouge och delar av Kemmelrakan. 

spa

Ovan en bild tagen uppe vid Eau Rouge. Vi kommer att sitta på läktaren med tak, i bilden ses den bortanför all Vodafonereklam.

Resan påbörjas redan på tisdagen, då vi bilar ner till Lübeck för att sedan fortsätta ner till Moseldalen, där vi stannar fram till fredag. Efter racehelgen tar vi en tur till Bryssel, Brygge och Amsterdam innan vi styr kosan hemmåt igen.

Den som följer oss på Facebook har som vanligt goda möjligheter att få se lite bilder och reflektioner även där. Må bästa Ferrari vinna och må vädergudarna stå oss bi!

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.