Kent och Ellen

Our Place in Space

Spänningen stiger

Tidigt på morgonen den 8 juni lyfter planet till London. Denna urgamla stad ska vi förtjusas av till och med torsdag. Londinium bjuder mycket för en vilsen nordbo. Vi tänkte hinna med lite St. Pauls Cathedral, lite Big Ben, lite Towern, lite Harrods, lite Buckingham Palace, lite Trafalgar Square, lite Hyde Park och lite Picadilly Circus - bara för att nämna något som hägrar.

På fredagen åker vi till York där vi planerar att irra runt innanför dess ringmur; måhända välter vi en bitter eller två. Regnar det blir det definitivt så!

Ganska tidigt på lördagen fortsätter vi till Skottland och Edinburgh. Innan vi kommer till Edinburgh ska vi ha sett Hadrianus vall, vilket är resterna av den den mur som skulle hålla barberna på behörigt avstånd från den romerska hären. Under sex dagar ska vi sedan utforska Skottland. Två destinationer är ganska klara: Loch Ness och St. Andrews. Minst en dag ska vi ägna åt själva Edinburgh och The Royal Mile, Princess Street och The Royal Castle.

På den tionde dagen går färden hem.

Finns det bara internet där vi är kan du läsa om våra bravader här!

 

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.